Loopfietsen & Driewielers

Wij hebben voor kinderen vanaf 1 jaar een heel breed gamma loopfietsen, van verstelbaar tot meegroei, van vier wielen tot 2 wielen,  met rubber soft wielen of luchtbanden. Je kan loopfietsen kopen van  verschillende modellen en merken.

Zowel Puky, Globber als Move hebben loopfietsen beschikbaar in alle mogelijk designs en kleuren. 

 

Producten 1-20 van 43

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Loopfietsen van 1 tot 5 jaar

Met een loopfiets leert een kind stuurvaardigheden, balans zonder rekening te houden met pedalen. DIt is een ideale opstap naar het fietsen. Vanaf 1 jaar tot 5 jaar kan het kind al zittend voortbewegen en avonturen ontdekken met een loopfiets, drie wielen of vier wielen met pedalen of zonder.

Om een keuze te maken welke fiets het beste bij je kind past, hebben we bij de meeste modellen de leeftijd vermeld. Doordat bij de modellen doorgaans zowel het stuur als zadel verstelbaar in hoogte zijn , zorgen we dat je kind zo lang mogelijk plezier kan beleven met zijn of haar fietsje. Duurzaamheid en kwaliteit voor het kind vinden we zeer belangrijk en daarom bieden we zelf ook een goede na service.  

Merken loopfietsen en driewielers

Met bekende merken als Puky en Globber, hebben we fantastische loopfietsen 1+ , loopfietsen 2-3 jaar  met alleen maar de beste ergonomie en kwaliteit.

Door de jarenlange ervaring in kinderfietsen heeft Puky een zeer goede reputatie op gebied van loopfietsen en driewielers. Globber is zeer innoverend en heeft zijn eigen stijl gecreëerd door bijvoorbeeld hun patent op het links en rechts draaien op basis van het kind zijn of haar gewicht.