Complete Stuntsteps

Als speciaalzaak bieden wij een zeer ruime collectie complete stuntsteps zowel kinderensteps als stuntsteps voor volwassenen. van de beste merken in een goedkoop of duur prijssegment zoals; Blunt, Madd Gear Pro en Slamm. Wil je een stuntstep kopen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Producten 1-20 van 63

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat is een stuntstep?

Een stuntstep  is zeer duurzaam en sterk, daarom kan ze ook niet opgevouwen of in de hoogte versteld worden. Een stuntstep stuur moet minimaal net onder de lies uitkomen en maximaal tussen navel en borst. Hieronder vindt u een maattabel terug .

Een stuntstep is gebouwd om scheuren en slijtage te weerstaan bij het rijden in het skatepark en bij het uitoefenen van tricks en jumps.

Groot assortiment Stuntsteps en accessoires

In onze stuntsteppen winkel gelegen in Grobbendonk, Antwerpen  en op onze web shop van Skate Town bevindt zich een zeer groot aanbod van stuntstep completes maar ook onderdelen zoals wielen handvaten, pegs en decks.  Daarnaast kan je ook terecht voor stuntstep bescherming sets , helmen, …

prijzen voor stuntsteps zijn zeer afhankelijk van het materiaal, nl de afwerking van deck, de compressie , de wielen en de lagers enz..

voor de beginnende stuntstepper kan je reeds stuntsteppen tot 150€ verkrijgen, voor de gevorderden moet je rekening houden vanaf 150€. 

Merken van Stuntsteps

We bieden verschillende merken aan in verschillende prijsklasses. Onze belangrijkste merken zijn: Slamm, Blunt en Madd Gear Pro.