Professioneel skateboard

Een compleet skateboard kopen met bekende skate merken zoals Santa Cruz, Creature, Chilli, Globe of Birdhouse staan in schril contrast met skateboards kopen uit speelgoedwinkels. Onder deze rubriek horen de meest kwalitatieve en duurzame skateboards waar men kan uitpakken met de coolste tricks en jumps.

Producten 1-20 van 34

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Een professioneel skateboard kopen

Deze skateboards zijn gemaakt uit minimum 7 lagen geperst esdoorn hout , goed draaiende trucks , degelijke PU wielen en kogellagers. Alle onderdelen zijn ook na slijtage vervangbaar. 

Zowel beginnende skaters als gevorderden die kiezen voor een professioneel board, komen zeker aan hun trekken in de skateparks. Je skateboard maat is afhankelijk van je fysieke eigenschappen, om hier een overzicht in te geven hebben we dit in een maattabel onderaan opgelijst. Let op, dit zijn slechts aanbevelingen en staan los van persoonlijke voorkeuren.

Wij raden je tevens aan om de nodige bescherming te dragen bij het uitoefenen van de skatesport.

Kies het perfecte deck: geperst esdoorn hout

Een goed deck is het hart van elk professioneel skateboard. Onze decks, gemaakt van zorgvuldig geselecteerd geperst esdoornhout, bieden de perfecte balans tussen stijfheid en flexibiliteit. Dit zorgt voor een optimale controle, of je nu op straat skate of in het skatepark. Met verschillende designs en maten beschikbaar, vind je gegarandeerd het deck dat bij jouw persoonlijke stijl en skatebehoeften past.

Waarom kiezen voor Skatetown voor je professionele skateboard?

Bij Skatetown begrijpen we de passie en het engagement dat komt kijken bij skateboarden. Daarom streven we ernaar om alleen producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden, die voldoen aan de eisen van professionele skaters. Van geperst esdoornhouten decks tot precisie-kogellagers, ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om jouw skate-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Ontdek vandaag nog ons aanbod en til je skatevaardigheden naar een professioneel niveau.

Skatetown biedt ook longboards en semi-professionele skateboards aan.

Maattabel professioneel skateboard

De skateboard decks bestaan uit verschillende breedte maten gaande van 7” tot 9,25” .

Een inch is gelijk aan 2,54cm .  Deck Lengtes variëren gemiddeld van 28” tot 32”.