Cruiser Skateboards

Als je zin hebt om relaxed te rollen, dan is een cruiser het perfecte vervoersmiddel voor jou. Een cruiser skateboard verschilt in lengte en breedte van normale skateboards. Ze zijn perfect als vervoersmiddel en dus niet voor skateparken . Cruisers hebben doorgaans zachtere en grotere wielen voor een ontspannen ride.

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De Wereld van Cruiser Skateboards

Duik in de wereld van cruiser skateboards met SkateTown's uitgebreide assortiment. Onze cruisers combineren stijl met functionaliteit, ideaal voor stadsverkenning en korte afstanden.

Compacte Skateboards voor Elke Dag

Cruiser skateboards staan bekend om hun compacte formaat, waardoor ze gemakkelijk te dragen en op te bergen zijn. Perfect voor dagelijks gebruik, bieden ze een soepele rijervaring op verschillende ondergronden.

Kies Jouw Stijl: Move Cruisers en Santa Cruz Skateboards

Ons aanbod omvat topmerken zoals Move en Santa Cruz, bekend om hun kwaliteit en unieke designs. Of je nu op zoek bent naar een opvallend patroon of een klassiek ontwerp, je vindt het perfecte board bij ons.

Waarom Kiezen voor een Cruiser?

Cruisers zijn de ideale keuze voor wie op zoek is naar een veelzijdig skateboard. Met zachtere en grotere wielen bieden ze een comfortabele rit over diverse oppervlakken.

Vind Jouw Ideale Cruiser Board bij SkateTown

Bezoek SkateTown voor het meest uitgebreide assortiment cruiser skateboards. Ontdek jouw ideale cruiser en begin aan een nieuwe skate-ervaring

Wat is een Cruiser skateboard?

Een cruiser begint heeft doorgaans een lengte tussen  22” en 28” en is zoals een longboard gemaakt om gemakkelijk van punt A naar punt B te rollen. Het verschil met een longboard is dat een cruiser doorgaans iets kleiner wielen heeft en compacter en lichter is,  zodanig dat een cruiser gemakkelijker op te bergen en mee te nemen is.

Cruisers kunnen in tegenstelling met skateboards gemaakt zijn met een houten of kunststof deck en de wielen zijn groter en zachter dan de wielen van een skateboard.

Wil je vooral snelheid halen dan is een cruiser met een breder deck en bredere trucks beter. Wil je meer wendbaarheid, dan is een smal deck en smalle trucks optimaal.

Hou aub ook de veiligheid hoog in het vaandel en schaf de nodige bescherming aan.

Merken Cruiser skateboards

In ons assortiment zitten Cruisers van de merken: Move, Santa Cruz en Miller