Recreatieve Schaatsen

Ben je een recreatieve schaatser die op de ijsbaan of bij vorst op natuurijs even fun zoekt en wil genieten van het schaatsen , dan vind je gegarandeerd de juiste ijsschaatsen bij ons in dit assortiment. Hier kan je schaatsen kopen die bij jou passen ongeacht leeftijd , beginner of ervaren schaatser.

Producten 1-20 van 21

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Uitgebreid assortiment ijsschaatsen

Schaatsen voor heren, schaatsen voor dames of kinderen kan je allemaal  kopen bij ons .

Door de lage prijzen is de drempel om schaatsen aan te kopen zeer laag, en kan men elk moment bij vriesweer of uitstapje naar de ijsbaan plezier maken,  zonder wachttijden aan het huur loket.

Kwaliteitsvolle en prijsvriendelijke recreatieve ijsschaatsen

Onze schaatsen zijn voorzien van een stevige schoen en sterk frame ondanks de lage prijzen. Deze schaatsen worden door ons goedgekeurd en zijn conform alle Europese CE normen. Elke recreatieve ijsschaats komt uit een assortiment van merken die ook vertrouwd zijn in andere categorieën van sporttakken . Fila , Bauer en Davos hebben een goede reputatie op gebied van ijsschaatsen . 

Het voordeel van een eigen schaats in huis te halen is dat de schoen naargelang het gebruik ervan, naar je voet zal passen en de nodige comfort biedt ipv huurschaatsen te nemen.

Voor de kleinsten onder ons hebben we verstelbare maten zodat ze zo lang en duurzaam mogelijk van hun ijsschaatsen kunnen genieten.