Kinderfietsen

Zodra je kind zijn of haar evenwicht kan vinden zal het vrij snel kunnen trappen op een echte fiets. We hebben een zeer breed assortiment aan fietsen van het merk Puky, dat al meer dan 75 jaar kinderfietsen produceert en assembleert in Duitsland,  van zeer goede kwaliteit.

Producten 1-20 van 32

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Puky kinderfietsen

Puky heeft fietsen vanaf 12” met stalen of aluminium frame. Alle onderdelen , van banden tot de remmen zijn van zeer hoge kwaliteit met bekende merken als Schwalbe en Shimano.

De productie en assemblage is volledig in eigen handen.

Een kind moet onbezorgd kunnen fietsen , ze moeten met de voeten de grond kunnen raken. Daarom is een goede maat kiezen belangrijk. 

Kinderfietsen bescherming

Uiteraard vragen we ook dat je kind de nodige bescherming draagt voor de zo optimaal mogelijke veiligheid van het kind. Een helm dragen is daarom voor ons zeker al een prioriteit. Voor de allerkleinsten hebben we zijwielen om de stabiliteit te ondersteunen , vanaf 12” tot 16”. We hebben niet alle modellen en maten op onze webwinkel staan, daarvoor kan je best ons contacteren per mail of telefoon. Ons skatetown team staat je graag te woord met alle nodige raad en informatie.