Enuff skateboards

Enuff is een skateboard merk afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, en heeft als doelstelling om elke beginnende jonge rijder hun eerste flips and tricks te laten maken. Enuff produceert skateboards die betaalbaar zijn en niet moeten inboeten op kwaliteit en design.

 

Producten 1-20 van 22

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Enuff oorsprong

Twee ervaren skateboarders maakten in 2006 een goedkoop board geschikt beginnende tot ervaren skaters met oog voor kwaliteit en kleurrijke designs. Enuff gebruikt duurzame materialen die voor elke beginnende skater ideaal zijn om van het skateboarden te kunnen genieten. Het gamma bestaat zowel uit neutrale als kleurrijke designs zoals er zijn : Graffiti,  POW,  Logo,...

Enuff skateboards

Het deck van een skateboard is belangrijk voor kiezen van een skateboard. Deze houten planken zijn gemaakt van meestal duurzaam materiaal zoals esdoorn of maple hout van minimum 7 lagen geperst hout en hebben voor en achteraan een vorming voor stunts en flips.

Een skateboard  deck bestaat uit verschillende breedte maten gaande van 7” tot 9,25” .Een inch is gelijk aan 2,54cm .  Maten tussen 8” en 8,25” worden doorgaan als standaard maat voorzien voor een gemiddelde schoenmaat van 39 tot 42.

Deck Lengtes variëren gemiddeld van 28” tot 32”.

Daarnaast bepalen de wielen , truck en de lagers de prijs en de kwaliteit van het skateboard uiteraard uw keuze.

Cruiser-longboards

Cruisers verschillen in lengte en breedte van normale skateboards. Ze zijn perfect als vervoersmiddel en dus niet voor skateparken . Cruisers hebben doorgaans zachtere wielen voor een ontspannen ride. Een longboard heeft bijzonder lange gevormde decks en doorgaans grotere wielen om langere afstanden te rijden.

Een cruiser begint al met een lengte vanaf 22”   en de grootste longboards gaan al tot 43”