Longboard

Net als de cruisers verschillen longboards  in lengte en breedte van normale skateboards. Ze zijn perfect als vervoersmiddel en dus niet voor skateparken . Longboards hebben zachtere wielen voor een ontspannen ride. Verschillend met de cruisers, hebben longboards bijzonder lange gevormde decks en doorgaans grotere wielen om langere afstanden te rijden. De grootste longboards kunnen wel gaan tot 45”.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ultieme gids voor Longboards: vind je perfecte rit

Longboarden voor beginners tot ervaren rijders, onze selectie biedt voor ieder wat wils, elk zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de hoogste standaarden van kwaliteit en duurzaamheid.

Longboards voor snelheid en stabiliteit

Zoek je snelheid en stabiliteit? Onze longboards zijn hier speciaal voor ontworpen. Met langere decks en bredere trucks zijn ze ideaal voor zowel cruisen als downhill longboarding.

Ontdek longboards van topmerk move

Bij SkateTown zijn we trots op het aanbieden van topmerken zoals Move longboards, bekend om hun innovatieve ontwerp en superieure prestaties. Een perfecte keuze voor iedereen die zijn rijervaring naar een hoger niveau wil tillen.

Langere decks voor maximale stabiliteit

Het unieke aan onze longboards is de kwaliteit en variëteit van de langere decks. Deze decks bieden niet alleen een groter oppervlak voor maximale voetplaatsing en stabiliteit, maar zijn ook ontworpen met oog voor detail en duurzaamheid. Of je nu op zoek bent naar een board voor lange afstanden, snelheid, of behendig manoeuvreren, onze langere decks zijn de ideale keuze voor elke longboard liefhebber.

Waarom kiezen voor SkateTown?

Wij bieden niet alleen een breed assortiment aan longboards, maar ook deskundig advies om je te helpen het perfecte board te vinden. Bezoek SkateTown en start vandaag nog jouw avontuur.

Waarom een longboard kopen?

Een longboard geeft van alle boards het meeste gevoel van surfen op water , wat oorspronkelijk de bedoeling was bij het ontstaan van skateboarden. Het gevoel geven van surfen maar dan op het land.

De basisbehoefte om een longboard te kopen, is om een comfortabel gevoel te hebben bij langere afstanden. Het is speciaal gemaakt om er afstanden op te rijden, grotere eindsnelheid, comfort en downhill.  Het perfecte alternatief voor een fiets en zoals alle vervoersmiddelen op wielen, raden we je aan om de nodige bescherming aan te doen.

Onder de longboards heb je nog verschillende vormen , van pintail (druppelvormig) en kicktail (mogelijkheid tricks) decks tot drop-trough trucks (deck dichter bij de grond ter bevordering van de stabiliteit) of top-mount trucks (de klassieke bevestiging van de trucks onderaan het bord).

Merken longboards

In ons assortiment longboards hebben we de merken: Globe en Move