Inline skates voor volwassenen

Producten 1-20 van 27

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

INLINE SKATES voor volwassenen


Door onze ruime keuze inline skates met topmerken als Fila en Bauer kan zowel de beginnende als gevorderde skater haar inline skates kopen die het beste bij hem of haar past. Wij hebben zorgvuldig een assortiment skeelers samengesteld die geschikt zijn zowel voor  plezier en casual fun als voor de professionele beoefenaar .

Inline skates zijn ontworpen met 3 of 4 wielen op een rij en zijn geschikt voor zowel recreatieve als voor competitieve ritten.

Ruim assortiment skeelers


We bieden enkel inliners aan die ruim getest zijn op kwaliteit en duurzaamheid. Onze inline skates bestaan uit softboots waarvan de binnenkant  uitstekend gewatteerd en gevoerd is om jouw comfort zo optimaal mogelijk te maken.

Wij bieden fitness inline skates aan met wielen vanaf 80 mm voor de kortere ritten en fun rides tot wielen van 125 mm voor langere afstanden. De grootte van de wielen zorgen voor een grotere omwenteling en maken de lange afstanden aangenamer, hiervoor is wel al nodige ervaring gewenst. Elke startende of gevorderde skater, jong en oud, zal door onze huismerken Move , Fila en Bauer  zijn inline skates vinden naargelang budget en doel van het inlinen. We hebben een ruim aanbod inline skates dames of heren en inline skates voor het kind.