Fila Inline Skates & ijsschaatsen

Het merk Fila  inline skates en ijsschaatsen is ontstaan in de jaren 1990, toen het skaten populair werd wereldwijd. Tot op heden is Fila op skate gebied nog steeds 1 van de marktleiders. Hoofddoel is om de beginnende en gevorderde skater een relaxerend gevoel te geven na een dagje school of werk,  rollend over straat of glijdend op het ijs. 

Producten 1-20 van 30

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Fila Inline skates

Fila skates zijn innovatief en kleurrijk, het merk is overigens een van de grondleggers van het competitieve inline skaten en is dus ideaal voor een work-out.

Door hun verschillende patenten op constructie van de skates , heeft Fila een reputatie opgebouwd tot een leidinggevende positie op de inline skate markt.

Doordat Fila ook vertegenwoordigd is in de textielsector, hebben de inline skates van Fila een zeer betrouwbare en kwalitatief sterke schoen gemaakt volgens de normen van de  anatomie en veiligheid voor de menselijke voet.

Fila maakt diverse skates voor kinderen als volwassenen, zowel schaatsen voor dames als schaatsen voor heren . Nadruk ligt op comfort en veiligheid. Daarom maakt Fila naast de skates ook helmen , pols knie en elleboogbescherming om veilig op de weg te kunnen rijden.

In onze skateshop bieden we naast deze bescherming ook nog een hele reeks verschillende soorten Fila wielen en wielsets aan met alle variaties in hardheid van de wielen.