Kinder Steps

Ontdek in ons gamma kindersteps  verschillende modellen en merken ideaal om het kind evenwicht en motoriek aan te leren met nodige fun en avontuur.

Bij ons kan je een step voor kinderen kopen die degelijk en betrouwbaar zijn voor jong en oude kinderen van 2 tot 12 jaar. Puky, Globber en Move bieden steppen aan die allemaal grondig gekeurd zijn voor veiligheid en kwaliteit.

 

Producten 1-20 van 36

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

kwaliteitsvolle en veilige Kindersteps 

Als u een kinderstep zoekt is het belangrijk dat u een selectie maakt op basis van leeftijd van uw kind. Een evenwichtsgevoel van een 2-jarige is natuurlijk nog niet zo ontwikkeld als een kind van 12 jaar.  Wij bieden enkel kindersteps aan die veilig en kwalitatief zijn en wij letten dat alle onderdelen van de step voldoen aan de CE normen. Goede remmen en comfortabele wielen zorgen voor een duurzame en veilige step, uiteraard raden we je aan om ook de nodige bescherming aan te schaffen. 

Drie wiel steps en meegroei fietsen zijn  een ideale opstap voor 2 en 3 jarigen naar een twee wiel step waar de vaardigheden van het kind vanaf 3 jaar zich helemaal kunnen ontplooien.

Kindersteps merken

Al de steps zijn in stuurhoogte verstelbaar en zijn verkrijgbaar en alle trendy kleuren en designs. Kijk gerust even in ons gamma van het merk Puky, Globber en Move

Kinderstep voor Alle Leeftijden

Onze kindersteps zijn beschikbaar in verschillende maten en stijlen, geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden en vaardigheidsniveaus. Of je kind nu net begint met steppen of al een ervaren stepper is, wij hebben de perfecte step voor hem of haar. Bekijk ook onze stuntsteps.