Heelys

Heelys

De echte rolschoenen zijn uitgebracht door het merk Heelys en zijn gekenmerkt door de wieltjes in de zool en de hippe en trendy kleuren. Na een echte rage in Amerika zijn in Nederland en België de schoenen bekend geworden door Nickelodeon en het Disney Channel. Er zijn Heelys sneakers voor jongens en voor meisjes, voor kinderen en tieners en met 1 wiel of met 2 wielen, de Heelys met 2 wielen vind je meestal in de kleinere maten omdat deze gemakkelijker zijn om het rollen te leren, bekijk de "how to Heely" video met tricks en tips om te leren Heelyen. Wij zijn de door Heelys.eu aanbevolen online winkel en daarom kan je bij ons altijd de laatste nieuwe modellen vinden of een leuke solden kopen. Bekijk alle Heelys modellen en kies je favoriete look, van de legendarische Propel 2.0 en Dual Up tot de trendy GR8, of heb je liever rolschoenen met lichtjes zoals de Led Premium?

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Heelys rolschoenen

De schoenen van het merk Heely zijn zeer sterk van kwaliteit en hebben unieke technische kenmerken waaraan een patent gekoppeld is. Door de jaren heen is de schoen en het frame zodanig ontwikkeld en uitgebalanceerd, dat Heelys voor jongens of meisjes volwaardig als dagdagelijks schoenen kunnen gebruiken. Men kan elk moment switchen van een gewone sneaker tot de rollende Heelys voor jongens of meisjes door het wiel of wielen eruit te klikken en een bescherm dekseltje te plaatsen onderaan.

Rollen met de Heelys of ook wel rolschoenen genoemd, is gemakkelijk aan te leren. Onderaan vind je een klein schema hoe men best de Heelys gebruikt. Een Heely kopen kan je al voor kinderen vanaf 4-5 jaar. Voor de allerkleinsten of kinderen met een moeilijkere motoriek zijn er rolschoenen met 2 wielen om de stabiliteit beter te bewaren. Het voordeel met 1 wiel is dat de wielbasis iets hoger is en het kind zo meer snelheid kan halen.