hockeyschaatsen

We bieden een ruim assortiment hockey schaatsen aan voor zowel kinderen als volwassenen, de meeste ijsschaatsen zijn unisex. Alle ijshockeyschaatsen hebben een stevige schoen en onderstel die gemaakt zijn voor alle impact op te vangen en snelheid en wendbaarheid te ontwikkelen.

Divisie

Producten 1-20 van 25

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Hockeyschaatsen kopen

Een hockey schaats kopen is een duurzame investering want  hockeyschaats is duurzaam en sterk gemaakt. Deze schaatsen hebben een stevige enkelsteun en bestaan uit PU leer of kunststof om alle klappen van sticks of pucks op te vangen. De ijzers zijn van roestvrij staal en hebben een kortere ronde vorm dat  elke aanzet en rem zo optimaal mogelijk maakt en je in staat stelt om snelheid te winnen en snelle manoeuvres te maken. 

Soorten hockeyschaatsen

In deze categorie bestaan alle hockeyschaatsen uit hard of semi soft boots die allen voorzien zijn van veters. Door de stevig gemaakte boot rond de enkel ontstaat het voordeel dat ze sneller aan en uit kunnen getrokken worden wat belangrijk is voor kinderen.

De pasvorm heeft de nodige flexibiliteit, zowel binnenschoen als de stevige tong zijn ook voorzien van vilt of dikke rubber foam en zorgen voor het comfort van de voeten.

Om de juiste maat te weten voor je hockey schaatsen, neem je best dezelfde maat als die van je gewone schoenen. 

Bauer hockeyschaatsen

Bauer is een van de bekendste merken in de ijshockey en heeft een ruime keuze voor alle beginnende of gevorderde schaatsers, jong en oud.  Voor de jongsten is er de youth of junior skate en voor de ouderen de intermediate en senior schaats. Maten en beschikbaarheid vind je bij elk model teru