Rolschaatsen

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

ROLSCHAATSEN


Rolschaatsen ofwel quads genoemd, worden wel eens omschreven als de originele eerste skates omdat ze als eerste in de jaren tachtig op de markt kwamen.

Door hun vier wielen in paar onder een breed basis onderstel zorgen ze voor een zeer comfortabele stabiliteit en zijn ze geschikt voor elke beginnende of gevorderde schaatser, rolschaatsen kan men bij ons kopen voor zowel kinderen, dames als heren. 

 

Voor het kind is dit vervoersmiddel perfect om hem of haar te laten proeven van de eerste ritjes op wielen op straat of rondom het huis.

Dankzij revival van het schaatsen en de retro uitvoeringen, hebben zowel kinderen als ouderen het rolschaatsen terug ontdekt. Door de alsmaar betere technieken kan men rolschaatsen kopen die geschikt zijn voor alle soort activiteiten zoals disco of fitness skaten. Rolschaatsen kan men kopen  zowel voor de fun als voor de sport dmv lange afstanden af te leggen. 

In ons aanbod van rolschaatsen vind je alle mogelijk kleuren en designs, van retro look tot hippe creaties. Je hebt een hardere schoenen of zachtere boots,  een hardere boot zorgt voor meer stabiliteit en duurzaamheid maar iets minder comfort en wendbaarheid.

Zachtere wielen  hebben meer comfort en grip maar een minder lange levensduur.

Vraag raad aan ons team tijdens kantooruren bij enige twijfel.

Net zoals alle rol sporten, vragen we hier ook om de veiligheid niet op het spel te zetten en te opteren voor de nodige bescherming zoals helm en knie-elleboog en polsbeschermers.

Bij Skatetown vind je rolschaatsen van de merken: Impala, Move en Rio Roller.