MADD GEAR PRO STUNTSTEPS

MGP of voluit Madd gear pro bestaat reeds sinds 2002 en in Australië ontstaan, veroverde de hele wereld en is nu vertegenwoordigd in meer dan 80 landen.

Het merk is bekend als een van de beste stuntstep producenten en heeft een goede reputatie opgebouwd in de  professionele stuntstep wereld. MGP biedt aan elke beginner of gevorderde stuntsteps aan voor elke leeftijd en grootte.

 

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

MGP stuntsteps

De Madd Gear Pro step  kan je gebruiken in skateparken of op straat. We hebben een ruime collectie in onze skateshop voor jong en oud en in alle prijsklassen, en met vaste waarden in het gamma zoals de MGP Pro, MGP Team en Extreme stuntsteppen serie.

Daarnaast biedt MGP ook nog de stuntstep wielen, decks , bars en grips apart aan.

Wat is een stuntstep

Een stuntstep is zeer duurzaam en sterk, daarom kan ze ook niet opgevouwen  of in de hoogte versteld worden. het bestaat uit massief materiaal en heeft een goed compressiesysteem nodig tussen deck en stuur om stunts te kunnen  uitvoeren zonder beschadiging aan de step op te lopen. 

prijzen zijn zeer afhankelijk van het materiaal, nl de afwerking van deck, de compressie , de wielen en de lagers enz..

Om de juiste maat te weten moet een stuntstep stuur vanop de grond minimaal net onder de lies uitkomen en maximaal tussen navel en borst. De gemiddelde rijder neemt het stuur op ter hoogte van de  heup.

de maten van het stuur tot op de grond varieren van 65cm tot 90cm.

Als je tussen 2 maten valt , neem dan de grotere maat.