Puky

Producten 1-20 van 78

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

PUKY

Het bedrijf Puky werd opgericht in 1949 en is gevestigd in Duitsland.

Zij zijn gespecialiseerd in het produceren van hoog kwaliteitsvolle loopfietsen, driewielers , scooters en fietsen voor kinderen tot 16 jaar.

Alle producten zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen en beantwoorden aan de mogelijkheden en behoeften van het kind.

Puky loopfietsen en driewielers

Het uitgebreide gamma van Puky is mooi opgebouwd, en zorgt dat iedere leeftijd zich al rijdend kan voortbewegen. Voor de allerkleinsten zijn er de alombekende Pukylino loopfietsen en de eerste echte fietsritjes kunnen ze op de Puky 12” fietsen maken.

Het merk Puky staat ook in voor de motorische ontwikkeling van het kind en werkt daarom ook intensief samen met kinderartsen en bewegingstherapeuten. Alle producten worden zelf uitgebreid getest in het fabriek , alles staat in teken van veiligheid voor het kind.

Puky biedt daarom ook een garantie aan van 5 jaar om die constante kwaliteit  te garanderen.

Daarnaast neemt Puky ook maatschappelijk zijn  verantwoordelijkheid en heeft in een afdeling van hun fabriek plaats voor een 500 tal medewerkers met een fysieke of mentale beperking  , die instaan voor de assemblage van het product.

Puky Loopfiets Kopen: Veiligheid en Kwaliteit

Bij het kopen van een Puky loopfiets staat veiligheid voorop. Onze Puky loopfietsen zijn uitgerust met veiligheidskenmerken zoals robuuste frames, comfortabele zitjes en handvatten. Dit zorgt ervoor dat je kind veilig en comfortabel kan genieten van zijn of haar nieuwe loopfiets.

Ontdek de Perfecte Puky Loopfiets bij Skatetown

Bij Skatetown begrijpen we het belang van de eerste fietservaringen voor kinderen. Daarom bieden we een zorgvuldig geselecteerde collectie van https://skatetown.be/nl_be/loopfietsen/loopfietsen-driewielers/filter/manufacturer:puky aan, perfect voor jouw kleintje. Ons team staat klaar om je te helpen de ideale loopfiets te vinden die past bij de behoeften en voorkeuren van je kind.