Puky "Pukymoto" Loopfiets voor kinderen vanaf 1.5 jaar in Retro Groen

PUKYMOTO is een ergonomisch doordacht kindervoertuig dat het gat tussen een glijvoertuig met 4 wielen en een loopfiets met 2 wielen dicht.

Op voorraad
SKU:
3042
€ 74,95

Het bevordert de psychomotorische ontwikkeling van kinderen en kan binnen en buiten worden gebruikt. Met PUKYMOTO® kunnen kinderen, die al veilig kunnen lopen, een dynamische en sportieve rit maken vergeleken met een klassiek glijvoertuig en biedt meer kantelstabiliteit dan bij een loopfiets.

Als alles later net zo eenvoudig zou zijn als de start van de kinderlijke mobiliteit met een goed doordacht glijvoertuig. Alle PUKY® glijvoertuigen zijn zo ontworpen zodat peuters die al zitten of lopen intuïtief mee kunnen bewegen en zo hun motoriek kunnen ontwikkelen. Eenvoudige bewegingen, zoals het krachtige afzetten op de grond wordt hier samengevoegd tot complexe processen - dit is zichtbaar leuk voor de kinderen, vooral leuk door de beweging - en dat is heel belangrijk. Allen door te oefenen kunnen de zintuigen van uw kind zich ontwikkelen en een goede basis vormen voor succesvol leren.

Maximale belasting van 20kg

Meer informatie
EAN 4015731030420
barcode 4015731030420
Merk Puky
Kleur Green