Globber Go up Foldable kinderstep "4 in 1" met lichtjes in Blauw

Op voorraad
SKU:
643skyblue
€ 89,95

- Alles-in-één verlichte step met zitje voor peuters met ons gepatenteerde, aanpasbare ontwerp transformeert gemakkelijk van ride-on, naar loopfiets en step modus voor peuters, dankzij ons 100% gereedschapsloze ontwerp. De ride-on en loopfiets modi zijn ontworpen voor peuters van 15-36 maanden oud en de step modus voor kinderen van 3-7+ jaar oud. De GO-UP FOLDABLE PLUS LIGHTS lichtgevende step met zitje voor peuters heeft een afneembare voetsteun met een eenvoudig los te draaien knop voor veilig en comfortabel steppen in de ride-on modus.

- GO-UP FOLDABLE PLUS LIGHTS peuter light-up scooter met zitje de zachte, comfortabele TPR zitting is verstelbaar door een gereedschaploze knop aan de zijkant, en de peuter scooter met zitje is een verstelbare scooter met een 3-hoogte verstelbare T-bar. Onze light-up scooter met zitje voor peuters verandert in een veilige, opvouwbare peuter scooter die wordt geleverd met ons gepatenteerde vouwsysteem met een eenvoudig te gebruiken drukknop aan de zijkant op het dek van de peuter scooter. De light-up scooter is gemaakt van een superlage metaalversterkte structuur, die tot 50 kg kan dragen, en wordt geleverd met een breed, antislip composiet scooterdek voor veilig steppen.

- GO-UP FOLDABLE PLUS LIGHTS light-up scooter met zitje voor peuters heeft twee batterij-vrije LED hoge kwaliteit & high-rebound 121mm front PU gegoten scooter wielen, die knipperen in rood, groen en blauw. Hoe sneller je kleintje rijdt op onze peuter scooter met zitje in elke modus, hoe feller de voorste scooter wielen knipperen!

Meer informatie
EAN 4895224403869
barcode 4895224403869
Merk Globber