Globber E-Motion 23 elektrische step in Zwart

En rupture de stock
SKU:
749,95 €
  • Hoogwaardige elektrische scooter voor volwassenen en tieners vanaf 14 jaar met een uitneembare Panasonic Lithium batterij om gemakkelijk op te laden. De ONE K E-MOTION 23 elektrische scooter voor volwassenen en tieners heeft een krachtige 350W borstelloze naafmotor die in de voorste aluminium velg is geïntegreerd. De scooter heeft 3 snelheidsstanden (0-10km/h; 0-15km/h; 0-25km/h*) en een bereik van 15-20km*. ONE K E-MOTION 23 is een veilige elektrische scooter voor volwassenen en tieners (14+), uitgerust met een dubbel remsysteem (E-ABS en mechanische schijfrem), geactiveerd door de rem op het stuur in te drukken.

 

  • ONE K E-MOTION 23 elektrische scooter voor volwassenen en tieners (14+) biedt extra soepele en veilige elektrische scooter ritten, dankzij het gaspedaal op de T-bar voor eenvoudige snelheidscontrole; hoge kwaliteit dimpled rubberen banden voor soepele, lekvrije scooter ritten; en een ISO-lamp voor en achter en ISO-bel inbegrepen in het pakket voor extra veiligheid.

 

  • Opvouwbare elektrische scooter voor volwassenen en tieners heeft een geïntegreerd vouwsysteem met een veilige en eenvoudig te gebruiken vouwhendel. Onze elektrische scooter voor volwassenen en tieners heeft een robuust, extra lang en breed aluminium scooterdek met zachte, premium TPR grip tape voor extra comfort. ONE K E-MOTION 23 elektrische scooter voor volwassenen en tieners wordt ook geleverd met een aluminium ring ontwerp voor veilige opslag. *Afhankelijk van de gebruiker's gewicht
Plus d’information
EAN 4895224404507
barcode 4895224404507
Marque Globber
Type de Frein Kabel rem
Autonomie (km) 20
Vitesse de Pointe (km/h) 25
Type de Pneu Luchtbanden