-38%

Kryptonics 28" Resort Bleu Cruiser

Cool cruiser de kryptonics avec un design funky hawaii. La planche est terminée par de larges roues plates pour offrir plus de stabilité.
En rupture de stock
SKU:
Prix Spécial 49,95 € Prix normal 79,95 €

Het 'Resort Blue' skateboard van Kryptonics maakt deel uit van het Custom Cruiser programma, ontworpen voor mid-level rijders. De dekvorm is richtinggevend en is een eerbetoon aan de ouderwetse boards van weleer. Maar met 28" x 8.75" en gemaakt van 8 ply maple is dit board volledig uitgerust om met moderne street skating-stijlen om te gaan. In de shape is een concave en subtiele 'drop down' ingebouwd.
Aan de onderkant heeft Kryptonics 12mm schuine stootkussens in elkaar gezet met 5" aluminium street trucks om dynamische bochten- en carvingmogelijkheden te bieden. De urethaan wielen hebben een diameter van 63mm waardoor de 'Resort Blue' aanzienlijk sneller is op topsnelheid dan een standaard straatplank. Gegoten uit 83a urethaan, zullen deze wielen zorgen voor tractie en een voorspelbare, comfortabele rit. Kryptonics heeft het bord afgewerkt met ABEC3 beariings om de juiste snelheden te bieden voor een bord van deze grootte.

Plus d’information
EAN 0085955133089
Couleur Blue
Marque Kryptonics